onsdag 25 augusti 2010

Mitt i prick!

Det var min kloka kusin Anna som kom på det. Det är i allra högsta grad det här vi jobbar med just nu...

http://www.alltforforaldrar.se/page/artikel/bebisen-6-9-manader-vill-inte-bli-lamnad

4 kommentarer:

  1. Och hur går det med majsvälling?

    SvaraRadera
  2. nä det funkade inte heller :( men jag köpte en pipmugg idag som jag tänkte testa med lite välling i imorgon. Kanske koncentrationen faller på något annat? Håll tummarna :)!

    SvaraRadera
  3. Jag köpte vällingflaska på apoteket (de har lite andra nappar). Först hade jag napp av största storlek (vilket rekommenderas till välling) men Olivia blev helt tokig så jag trodde hon hatade välling. Det visade sig dock att vällingen rann för fort för när jag bytte napp till storlek 2 gick det mycket mycket bättre (när hon först hade fått skrika av sig och efter 5 min kämpande från min sida insåg att jag bytt napp :) ) Du kanske redan testat detta men alla tips brukar ju vara värdefulla. Tycker jag iaf :) Själv ska jag införskaffa muggen du hade till Ines för att få Olivia att dricka mer vatten. Haha ja det är ju inte lätt det här... hoppas de börjar prata snart. Deras gåtor är svåra.

    SvaraRadera
  4. japp alla tips är utav högsta värde! Jag får prova apoteket efter pipmuggen...kan hända att Ines är sur på att det kommer för mkt också faktiskt, har inte tänkt på det förr...SES SNART!!

    SvaraRadera