söndag 31 oktober 2010

Bröllopet

Jamen visst! Igår vankades det bröllop mellan Mamsen och hennes Thomas. Ceremoni i stadshuset, afternoon tea med snittar o champagne på Grand, We will rock You på cirkus och sist men inte minst skaldjurssuppé med ännumera champagne. Väligt gott, Oerhört bra musikal och myyyycket romantik! :D En av det roligaste dagarna på mycket länge! Länge leve brudparet! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!
(Ines var i tryggt förvar hemma i lägenheten och spenderade lite kvalitetstid med sin faster Lina och Farbror Nev)
Här har ni några av de miljontals jättevackra bilder som togs under aftonen. Somvanligt är man inte själv med på en enda av sina egna bilder, men jag lovar, jag var minst lika snygg som de andra ;D




4 kommentarer:

  1. fiiint jonnimakaronni!!
    ja de va en sjuhellsikes bra dag! nöööjd vare ordet!

    SvaraRadera
  2. Vi är också mycket nöjda med våran dag:) Det var en helt uuuuuunderbaaaar heldag och kväll. Det blev precis så bra som vi bara kunde drömma om. Mycket tack våra fantastiskt snygga och stiliga bröllopsgäster. Mycket fina bilder blev det (tack Erik)vi delar gärna med oss av dessa vid ett annat tillfälle:) Kanske man får lov att lägga ut nått på FB??

    SvaraRadera
  3. Underbart! Är så glad för brudparets skull! Nu är vi officiellt släkt och äkta kusiner :) GLAD att farbror träffade A-K! Sedan måste jag gratta A-K till det nya fina efternamnet :)

    SvaraRadera
  4. Ja mamma, lägg ut vad du vill på cyberspace! Jag är inte bblyg:) och anna, JAA nu e vi kusiner utan att behöva halvljuga:D ses på lördag allihop! pUSSSS

    SvaraRadera