tisdag 15 februari 2011

Fullt ös

Vilket fullspäckad dag! Har inte vart med om en så uppbokade dag sen...sen jag jobbade.
Började med att ge öppna förskolan ett tidigt besök. 09:00 parkerade vi i barnvagnsrummet, det stod bara EN till där. Rekord! Efter en timme var det fullsatt. Det mörks att det är vid den här åldern papporna börjar ta vid barnledigheten. Pappor o bäbisar överallt. Sångstunden gick i en sådan mörk tonart att jag inte hade en chans att hänga med.
Lunch intogs på plats, tillsammans med Sofie och Viggo som nu anlänt. Efter lite mer lek och glädjeskrik i rutchkanan var det sovdags. Vi gick hem till oss och parkerade bäbborna på balkongen. Efter en timmes fika och matlagning kom ytterligare en gäst. Jag väljer att inte säga vem för man vet aldrig vem som läser bloggen och det finns EN som inget får veta. Hur som helst var denna gäst störtskön och extremt gravid. Lunch, snack och strul med en trött mini.
Nej det tar inte slut här. Efter denna trevliga rendevouz mötte jag upp syster för ett 'rövpass' på gymmet. Vi körde över en timmes slit. Den tog! Armarna skakade som asplöv när jag nattade Ines. Bra, då somnade hon extra djupt. förhoppningsvis.
Nu skall jag ta ett par andetag och känna efter om jag lever. Godnatt!

Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar