torsdag 10 november 2011

Utveclingssamtal

Jag och Robin har precis varit på vårt första utvecklingssamtal för vår lilla skrutt. Mycket spännande att höra hur och vem hon är på dagarna.
Ines är en liten Drama Queen som mycket sällan är neutralt inställd till något. Hon älskar bilar, dockvagnen, måla, bygga med klossar och att dansa. Hon går även nästan alltid runt med en liten kopp och en liten sked i, och så går hon omkring och rör lite i koppen. Är det mammas kaffedrickande du tar efter?
Ett annat stort intresse är att pussas och kramas med kompisen Oliwer. Dessa små turturduvor har nu Influerat resten av avdelningen så att många går omkring och kramas. Make love not war, det är bra gumman!
Hon är också en bland de bästa på språket på avdelningen (trodde jag aldrig) så hon ska få gå på små sagostunder på 'flano-tavlan' med bilder och ord.
Självklart fanns det även saker att jobba med. Svartsjukan och att lära sig ta motgångar. Får man inte upp dragkedjan ska man inte behöva skrika högt av vrede.
Det är en energifull liten dam som oftast är glatt inställd och alltid väljer att måla med orangea färger (energins färg)
Puss mitt lilla hjärta!

1 kommentar:

  1. haha lilla skrutten! vilken underbar bild!!!! va kul o höra hur hon är på dagis:) bara bra saker ju!! ...vem blir inte arg på dragkedjan ibland lixom !? på lördag är hon miiin!!!!!!! <3

    SvaraRadera