måndag 24 oktober 2011



Ljuvliga helg! Lördag och söndag spenderades tillsammans med Zandra, Coco och Sofie och lilla Viggo på fantastiska Farmen. Vi drog direkt efter jobbet på fredag eftermiddagen, upplock av medpassagerare, pit-stop på mcdonalds i Norrtälje för att sedan lagom till Idol anlända till landet. Ljuvligt var ordet! Barnen hade spring i benen efter bilresan och fick springa runt lite medan sängar bäddades, och chips hälldes upp (utom synhåll och mycket diskret) . Någon timme senare sov de båda små som stockar och champagnen åkte fram. Det finns alltid något att fira.
Lördag bjöd på sovmorgon till 8:30, strålande solsken, långpromenad, korvgrillning, legobygge, dans, en fantastisk egengjord köttgryta, rötjut och seriösa lekar som ´jag har aldrig..´´till sena natten.
Så var det söndag. efter tretton (!!!) timmars sömn för Ines (lite mindre för mamma)vaknade vi åter igen 8;30. Frukost (sju skivor skinka och tre skivor leverpastej enligt mini) långpromenad, fika i solen, städ och god lunch. vid 15tiden vinkade vi adjöss till Farmen för den här gången.

Tack för en underbar helg alla inblandade!
PS. för mer bilder, besök http://www.sofiewahlman.blogspot.com/

1 kommentar:

  1. Vad kul att ni haft det bra där uppe på Farmen och att "de små liven" sovit länge;) Det något visst sövande i de där timmerstockarna där uppe.

    SvaraRadera