måndag 10 januari 2011

Vagnbyte

Även barnvagnen skall bytas ut! Lillan är stor och Har tröttnat på sin 'sittkorg' till vagn. Siktet är inställt på denna, en Teutonia Timmy. Det fiffiga är att ryggstödet kan fällas bak helt så mini kan sussa gott ute i vagnen hela våren och sommaren... Och vidare!
Svart, brun eller mörklila? Vad tycker ni?

7 kommentarer:

  1. jag röstar på lila!!!!! ...eller svart, inte bajsbrun:)

    SvaraRadera
  2. här kommer ett tips från en barnvagnsmissbrukare haha. Timmyn liksom alla Teutonias modeller är rätt korta i ryggen, så ni vet det. Har man ett långt barn blir den för liten rätt fort tyvärr. Jag upplevde den som ganska stor och stum men alla har olika behov. Kika in Emmaljunga scooter och Urban jungle innan ni slår spiken i kistan säger jag:). Men om det blir en Timmy så röstar jag för en lila! Snyggt.
    Ha det/Jay

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset Jay, ska kolla upp de andra också! O visst vore lila finast?! Med en ljusgrå lammfäll i? Mmm

    SvaraRadera
  4. Jag, som egentligen vet inget, noterade två saker: 1. Det är vänd framåt, så man kan aldrig vända och se sitt lilla mirakel under promenaderna 2. Fasta hjul, kommer nog sakna mobiliteten från gammal vagnen. Fast var vet jag... Annars röstar jag på svart så kan man speja med andra prylar i färger efter humör och trend! =)

    Puss och kram till er båda!

    SvaraRadera
  5. Mycket riktigt ekohellan! Funderade också på att den bara går att ha framåt , men så är det med i stort sett alla sittvagnar. Det är bäbisvagnarna som är vändbara och vi köper ju inte en till:) man är ju rakt över henne ist. Kan prata ganska bra ändå! Dessutom stannar man väl lite helatiden och tittar på saker tillsammans:) men du har rätt, skulle va trevligt med en som gick att vända. Fast mest med tanke på vinden...
    Hjulen är inga probs, krävs en annan teknik bara.
    Men färgen däremot: SVÅRT att välja! Du har en poäng med att det är bra med neutralt!!

    SvaraRadera
  6. Om du vill kunna sälja den vidare när ni är färdiga med den, så rekomenderar jag svart, då jag har haft koll på barnvagnar ett tag nu så har jag märkt att de går allra först och man får även mer pengar för dem än de med "speciella" färger..
    Men lila är ju annars väldigt trevligt :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Så är det säkert! Men hoppsan det blev en lila iaf! Hihi trött på svart! Efterssom den ändå var så pass mörklila, hade ALDRIG köpt en rosa-lila! BLÄÄ!
    Tack för alla proffskommentarer, MERA sånt!
    Puss på alla :))

    SvaraRadera