söndag 3 april 2011

I love familylife

Japp, idag drog vi till stadsdelens Mecka för alla småbarnsfamiljer. Vi gick till Aspuddsparken. Små djur, stora djur, grillkorvar och blaskkaffe. Fullt  med ett-tre åringar i galonisar, femåringar som red på ponnys, mammor som kacklade runt kaffetermosen och pappor som stod runt grillen och grillade tiokronors-hotdogs. Det var blött, småkallt och alldeles, alldeles underbart!
När Ines vaknade var det fullt spring på henne. Det var första gången jag såg henne springa så mycket utomhus. Innan har det varit lite jobbigt och halt och svårt. Men nu, nu var det turbofart på minigrisen. Hon sprang mellan getter och vattenpölar, stannade till då och då och beundrade de stora tuffa femåringarna. Men roligast av allt var alla hundar som var ute på promenad i parken. Hon är lättroad den lille.
Till sak. När jag stod där och grillade (ja det är jag som är mannen i vår familj) så kännde jag hur otroligt mysigt det här är. De små familjeaktiviteterna man tar med sina rastlösa, helgglada, älskade små ungar på under helgerna. Familjelivet med stort F, here we come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar