fredag 7 december 2012

Nakenfisar och julklappshandel

Idag var förskolan stängd så vi bjöd över Ines kompis plus mamma på lite korv å makaroner-lunch och fika. Tjejerna lekte länge i Ines rum, plötsligt sprang de ut två spritt språngande nakenfisar. Jätteglada sprang de vidare in i vårt sovrum, stängde dörren och spelade gitarr och sjöng. Härligt utan några som helst krusiduller, tänk om man gjorde samma sak på jobbet?
Efter våra dater gick hem skjutsade vi Ines till Coco och åkte vidare själv till (med Leon) till barnenshus och shoppade loss. Så himla kul att skämma bort sin lilla tös, det blir många klappar till denna till jul! Till Leon köpte vi en skallergrej, thats it. Hans intresse av julklappar är kanske inte så jätte enormt i år. Så det får bli lite 'orättvist'.
Nu har vi ätit sushimiddag och jag vet att ni vet att Ines älskar sushi men hon är helt galen! Hon haffar en bit med handen, doppar i soya, proppar in i munnen så blundar hon , sträcker upp armarna mot taket och säger 'MMMMMMMMMMM!!!!' så tar hon en till. Sex bitar fick hon, sen var det slut. Då sprang hon runt med jordens energi, klädde av sig naken (igen) och showade för Leon som satt i sin babybjörn och gapskrattade åt henne. Det finns inget som gör honom gladare än Ines. Vad är det för fel på mammas humor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar