onsdag 21 november 2012

Tidigt i ottan

Klockan ringde 05:30 imorse. Robin satte på kaffebryggarn och bredde mackor medan jag väckte två sovandes dunbollar och klädde på dem kläder. 06:00 satt vi i bilen och åt frukost, på väg till Uppsala och årets utförsäljning. Det var inte helt omöjligt att ha med båda två. Ines tyckte det var hur busigt som helst att gå upp i ottan, äta frukost i bilen och sedan hänga med mammas jobbarkompisar. (vagnen kunde vi då ha som lastvagn) och Leon, han är ju en historia för sig. Hur kunde vi få en sådan snäll och ho och glad liten nallebjörn? Det är bara att njuta, man vet aldrig när det vänder.
Efter shoppingen är det tradition att äta frukost (en gång till) på mcDonalds med gänget. Prata fynd, räkna ut hur mycket man tjänat och dricka kaffe.
Eftersom att Robin tagit ledigt idag så fortsatte sedan bilen mot Lek&Bus i infra city. Det ska vara Stockholms största lekland (jag tror er!) och där var vi helt jäkla ensamma. Så otroligt roligt! Jag, Robin och Ines blev som små barn och sprang omkring i alla gångar, slängde oss i bollhav och åkte ner för lianer. Efter två timmar var våra hår så elektriska att vi kunnat försörja ett i annat hushåll på el. Då bar det hemåt för lite pmmidevisning i vardagsrummet. Nu:kaffe, igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar